Jednym z dodatków stosowanych w piekarniach wyspecjalizowanych w wypieku chleba na naturalnym zakwasie jest błonnik jabłkowy. Naturalna substancja doskonale łączy się z wodą oraz mąką i jest odporna na wysokie temperatury. Dzięki temu błonnik jabłkowy nawet po długotrwałej obróbce termicznej zachowuje prozdrowotne właściwości. Szukając wysokiej jakości błonnika i innych dodatków stosowanych w cukiernictwie, warto zapoznać się ze szczegółami oferty polskiego producenta - Microstructure. Wygodne i szybkie zakupy internetowe to propozycja dla właścicieli piekarń, cukierń i zakładów wytwarzających makarony.
Najskuteczniejszy sposób zabezpieczania gabinetów rentgenowskich.
Branża radiologiczna należy do tych działów medycyny, które wymagają szczególnego zabezpieczania miejsc pracy lekarzy. Przyczyna jest bardzo prosta: promieniowanie rentgenowskie jest niebezpieczne dla zdrowia, szc...